Guess

Wilder 18 Inch 4-Wheeler Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 32 cm
Diepte 20.5 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 45.5 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Nylon
Merk Guess
Merk kleurnaam Pink
Merk product code TWD745 29430
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 25 l

De Wilder 18 Inch 4-Wheeler is een trendy trolley die perfect is voor dames die op zoek zijn naar handbagage van hoge kwaliteit. Met een breedte van 32 cm, een diepte van 20,5 cm en een hoogte van 45,5 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al je benodigdheden tijdens je reis.

Deze trolley is gemaakt van duurzaam polyurethaan materiaal, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en langdurige kwaliteit. De binnenkant is bekleed met nylon, waardoor je spullen goed beschermd zijn tegen krassen en beschadigingen.

Guess, een bekend merk in de modewereld, heeft deze trolley ontworpen in een opvallende roze kleur. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Met de merkproductcode TWD745 29430 weet je zeker dat je een authentiek Guess-product in handen hebt.

De Wilder 18 Inch 4-Wheeler biedt handige opbergmogelijkheden met 3 binnenvakken met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk houden tijdens je reis. Daarnaast is deze trolley voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen zonder je zorgen te maken over mogelijke diefstal.

Met een volume van 25 liter is deze trolley ideaal voor korte trips of weekendjes weg. Het harde kofferontwerp zorgt ervoor dat je bagage goed beschermd blijft, zelfs tijdens ruwe reizen.

De Wilder 18 Inch 4-Wheeler is de perfecte reisgenoot voor modebewuste dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele trolley. Met zijn trendy design, duurzame materialen en handige opbergmogelijkheden, zal deze trolley zeker aan al je verwachtingen voldoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies