Samsonite

Roader Laptop Backpack Wheels 55 Deep Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 39 cm
Diepte 22 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Formaat bagage Handbagage
Hoogte 55 cm
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 17.3 inch
Materiaal Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Deep Black
Merk product code 143267
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Serie Roader
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

De Roader Laptop Backpack Wheels 55 is een trendy en praktische trolley van het merk Samsonite. Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle reisgenoot.

Met een breedte van 39 cm, een diepte van 22 cm en een hoogte van 55 cm, voldoet deze handbagage trolley aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Je kunt dus zonder zorgen je spullen meenemen op reis.

De Roader Laptop Backpack Wheels 55 is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen een milieuvriendelijke keuze is, maar ook een stevige en duurzame optie. Het diepzwarte kleurnaam en de zwarte hardware geven deze trolley een moderne uitstraling.

De trolley is voorzien van een verstelbare schouderband, zodat je hem gemakkelijk kunt dragen. Daarnaast heeft hij verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je al je benodigdheden georganiseerd en binnen handbereik houden.

Het laptopvak van de Roader Laptop Backpack Wheels 55 is geschikt voor laptops tot 17.3 inch. Je kunt dus veilig je laptop meenemen op reis en altijd verbonden blijven.

Deze zachte trolley heeft geen slot, maar is voorzien van een handige ritssluiting. Hiermee kun je gemakkelijk en snel bij je spullen komen.

Met een volume van 28 liter biedt de Roader Laptop Backpack Wheels 55 voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een weekendje weg, deze trolley is de ideale metgezel.

Kortom, de Roader Laptop Backpack Wheels 55 is een trendy en praktische trolley van Samsonite. Met zijn duurzame materiaal, handige opbergopties en laptopvak is deze trolley perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele reisgenoot.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies