Trixie

Reistrolley Mr. Penguin Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 34 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Kinderen
Hoogte 45 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Trixie
Merk kleurnaam Blue
Merk product code 87-207
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting
Type koffer Zacht
Type slot Geen slot
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een schattige en praktische reis trolley voor je kind? Maak kennis met de Reistrolley Mr. Penguin! Deze trolley behoort tot de categorie Trolleys en is perfect voor jonge avonturiers. Met een breedte van 34 cm, een diepte van 15 cm en een hoogte van 45 cm, biedt deze trolley voldoende ruimte voor al hun spullen.

De Reistrolley Mr. Penguin is gemaakt van hoogwaardig katoen, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. De binnenkant is gevoerd met polyester, waardoor de spullen van je kind goed beschermd zijn tijdens het reizen. De trolley is ontworpen door het gerenommeerde merk Trixie, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl.

Deze trolley heeft een stoere blauwe kleur, met zwarte hardware voor een extra vleugje elegantie. Het merkproductcode is 87-207 en de kleurnaam is Blue. De Reistrolley Mr. Penguin heeft geen slot, maar is voorzien van een handige ritssluiting. Hierdoor kunnen kinderen gemakkelijk bij hun spullen en kunnen ouders zich geen zorgen maken over verloren sleutels.

Wat opbergmogelijkheden betreft, heeft deze trolley alles wat je nodig hebt. Er is een binnenvak met ritssluiting waarin waardevolle spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Daarnaast is er ook een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het snel bereiken van items die je vaak nodig hebt tijdens het reizen.

De Reistrolley Mr. Penguin is een zachte koffer die gemakkelijk kan worden meegenomen op reis. Of het nu gaat om een weekendje weg of een langere vakantie, deze trolley is de perfecte metgezel voor je kind. Laat ze hun eigen avonturen beleven met deze schattige en functionele reistrolley!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies