American Tourister

Airconic Spinner 77/28 Paradise Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 49 cm
Diepte 31 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Paradise Pink
Merk product code 128188
Serie Airconic
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 101 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Airconic Spinner 77/28 van American Tourister precies wat je nodig hebt. Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een opvallende naam die direct de aandacht trekt.

Met een breedte van 49 cm, een diepte van 31 cm en een hoogte van 77 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van 77-85 cm maakt het een ideale keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een grote koffer. Met een volume van 101 liter kun je al je spullen gemakkelijk meenemen, of je nu op zakenreis gaat of op vakantie.

De Airconic Spinner 77/28 is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage en stoten die tijdens het reizen kunnen voorkomen. Het harde type koffer zorgt voor extra bescherming van je waardevolle spullen, terwijl de ritssluiting ervoor zorgt dat alles veilig op zijn plaats blijft.

Deze koffer is voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je zonder zorgen kunt reizen naar bestemmingen waar dit type slot vereist is. Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en de Airconic Spinner 77/28 is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Paradise Pink" voeg je ook nog eens een vleugje stijl toe aan je reisuitrusting.

De Airconic serie van American Tourister is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. Deze koffer combineert een trendy design met praktische eigenschappen, waardoor hij perfect is voor elke reiziger. Of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt, met de Airconic Spinner 77/28 ben je altijd goed voorbereid.

Wacht niet langer en bestel nu de Airconic Spinner 77/28 van American Tourister. Met deze koffer ben je klaar om de wereld te verkennen in stijl en comfort. Waar wacht je nog op?

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies