American Tourister

Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist Captain America Pop Art

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 45.5 cm
Diepte 27.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 65 cm
Materiaal ABS
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Captain America Pop Art
Merk product code 64492
Serie Marvel Legends
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 62.5 l

Ben je op zoek naar een stoere en praktische reiskoffer? Dan is de Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist van American Tourister perfect voor jou! Deze koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen.

Met een breedte van 45.5 cm, een diepte van 27.5 cm en een hoogte van 65 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage is ideaal, met een bereik van 56-67 cm. Zo kun je deze koffer gemakkelijk meenemen op al je reizen.

De Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist is gemaakt van duurzaam ABS-materiaal, waardoor hij bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Het ontwerp is geïnspireerd op Captain America Pop Art, wat zorgt voor een unieke en opvallende uitstraling. Met de merkproductcode 64492 weet je zeker dat je een authentiek product van American Tourister in handen hebt.

Deze koffer behoort tot de Marvel Legends serie, wat betekent dat hij speciaal is ontworpen voor liefhebbers van superhelden. Het harde kofferontwerp zorgt voor extra bescherming van je bagage, terwijl het TSA-cijferslot ervoor zorgt dat je spullen veilig zijn tijdens het reizen. De ritssluiting maakt het gemakkelijk om snel bij je spullen te komen.

Met een inhoud van 62.5 liter biedt de Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere benodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, deze koffer is de ideale reisgenoot.

Kies voor kwaliteit, stijl en functionaliteit met de Marvel Legends Spinner 65/24 Alfatwist van American Tourister. Bestel vandaag nog en maak je klaar voor je volgende avontuur!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies