American Tourister

Soundbox Spinner 77/28 Expandable Golden Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 51.5 cm
Diepte 29.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Golden Yellow
Merk product code 88474
Serie Soundbox
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 110 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Soundbox Spinner 77/28 Expandable van American Tourister perfect voor jou. Deze reiskoffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een breedte van 51.5 cm, een diepte van 29.5 cm en een hoogte van 77 cm. Met een formaat van 77-85 cm is deze koffer ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime bagageoplossing.

De Soundbox Spinner 77/28 Expandable is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen stoten en krassen. Het merk American Tourister staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze koffer is daar geen uitzondering op. Met een volume van 110 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen, of je nu op zakenreis gaat of op vakantie.

Wat deze koffer echt uniek maakt, is de kleur. Met de merk kleurnaam "Golden Yellow" val je zeker op in de menigte. De ritssluiting zorgt ervoor dat je bagage veilig opgeborgen is, terwijl het TSA cijferslot zorgt voor extra beveiliging en gemoedsrust tijdens je reis.

De Soundbox Spinner 77/28 Expandable behoort tot de Soundbox serie van American Tourister, wat betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en het vakmanschap van dit merk. Of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt, deze harde koffer is de perfecte metgezel.

Wacht niet langer en ga stijlvol op reis met de Soundbox Spinner 77/28 Expandable van American Tourister. Bestel vandaag nog en geniet van een zorgeloze en modieuze reiservaring!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies