American Tourister

Speedstar Spinner 77/28 Expandable Tsa Rose Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 51 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Dames
Formaat bagage 77-85 cm
Hoogte 77.5 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Merk American Tourister
Merk kleurnaam Rose Gold
Merk product code 143452
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Serie Speedstar
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 94 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Speedstar Spinner 77/28 Expandable Tsa perfect voor jou! Deze reiskoffer behoort tot de categorie Reiskoffers en is een absolute must-have voor dames die op zoek zijn naar een betrouwbare en trendy reisgenoot.

Met een breedte van 51 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 77.5 cm biedt deze koffer voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen. Het formaat van de bagage varieert tussen 77 en 85 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt voor al je kleding, schoenen en accessoires.

De Speedstar Spinner 77/28 Expandable Tsa is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en robuuste koffer die bestand is tegen de dagelijkse slijtage. De kleur van de hardware is elegant zwart, wat een vleugje klasse toevoegt aan het geheel.

Deze reiskoffer is van het bekende merk American Tourister, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleurnaam van deze koffer is Rose Gold, wat zorgt voor een trendy en vrouwelijke uitstraling. De productcode van deze koffer is 143452, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De Speedstar Spinner 77/28 Expandable Tsa heeft handige opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en veilig opbergen tijdens je reis. De koffer sluit met een ritssluiting en is voorzien van een TSA-cijferslot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je bagage.

Met een volume van 94 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op vakantie gaat of een zakenreis maakt, de Speedstar Spinner 77/28 Expandable Tsa is de ideale reispartner.

Met zijn trendy design, duurzaamheid en handige functies is de Speedstar Spinner 77/28 Expandable Tsa de perfecte keuze voor elke modebewuste reiziger. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige reiskoffer!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies