Filters

36 van 313 producten

36 van 313 producten

Pagina

Delsey heeft een uitgebreide collectie met trendy koffers, rugzakken en schooltassen. De koffers zijn voorzien van een TSA-slot en zijn stevig en betrouwbaar. Ook zijn de koffers erg ruim en licht in gewicht. De koffers zijn er in verschillende stijlen wat ervoor zorgt dat deze past bij jouw wensen. Een koffer of tas van Delsey wordt binnen no-time jouw favoriete reisgenoot. Benieuwd naar de collectie van Delsey? Neem dan snel een kijkje!

DELSEY Paris is één van de grootste koffermerken ter wereld. Al sinds 1946 vergezellen de koffers reizigers over de hele wereld, voor zowel zakelijke als persoonlijke trips. Het Franse merk heeft haar naam en uitgebreide fanbase vooral weten op te bouwen door het combineren van expertise met design, innovatie, elegantie en een eigenzinnig karakter.


Voordelen van DELSEY koffers

De koffers van Delsey bieden nog meer voordelen. Zo zijn ze niet alleen praktisch, maar ze zijn ook erg ruim en licht in gewicht. Jouw eigen DELSEY wordt binnen no-time jouw favoriete koffer of tas en daarmee jouw favoriete reisgenoot voor elke trip. De verschillende stijlen zorgen ervoor dat je altijd een koffer of tas vindt die past bij jouw stijl en wensen. Een prachtig design, voor een nog mooiere prijs. Dit alles maakt de koffers en tassen van dit trendy en fashionable koffermerk enorm populair.


TSA-slot

De koffers van DELSEY zijn standaard voorzien van een TSA-(combinatie)slot. Deze sloten worden wereldwijd geaccepteerd op alle vliegvelden en houden jouw spullen veilig in je koffer, voor optimale bescherming van jouw eigendommen.


Verschillende modellen

Delsey heeft een ruim assortiment aan hardware en stoffen koffers. Zo zijn de koffers in verschillende inches verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat er voor iedere soort reis wel een formaat tussen zit. Naast de koffers zijn er ook meerdere businesstassen ontworpen. Deze tassen kennen ook vele modellen en maten. Door de ruime tas kan er gemakkelijk een laptop worden meegenomen.


Garantie & Registreren

Uiteraard biedt DELSEY garantie op haar producten. Dit verschilt echter per koffer. Hoe lang de garantie geldig is, vind je bij de informatie van de betreffende koffer.

Elke koffer is voorzien van een unieke identificatiecode, te vinden op het label bij de uitschuifbare trekstang. Dit vergroot de kans om jouw bagage te traceren wanneer deze onverhoopt kwijtraakt. De vinder kan deze code namelijk gebruiken om via internet met jou in contact te komen. Je kunt jouw koffer registreren op de website van Delsey.


Koop DELSEY koffers en tassen online

Heb je een mooie koffer of tas gespot van DELSEY? Spreekt die Franse stijl jou wel aan of ben je gewoon op zoek naar een goede, nieuwe koffer of tas van hoge kwaliteit? Bestel deze dan eenvoudig online! Wij laten hem gewoon bij je thuisbezorgen. Handig! Je hebt je item in de meeste gevallen morgen al in huis als je hem voor 23:00 uur besteld. The Little Green Bag is een officiële dealer van DELSEY, waardoor je ervan verzekerd bent altijd een echte en originele DELSEY koffer aan te schaffen.

Truly French, truly DELSEY.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies