Delsey

Moncey 76cm Trolley Koffer Purple

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 52 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 76 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Purple
Merk product code 00384482108
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie Moncey
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Kliksluiting
Volume 111 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle reiskoffer? Dan is de Moncey 76cm Trolley Koffer van Delsey precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 52 cm, een diepte van 30 cm en een hoogte van 76 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor deze koffer perfect is voor volwassenen die op reis gaan.

De Moncey koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en robuuste constructie. De binnenkant van de koffer is bekleed met zacht polyester, waardoor je kleding en andere spullen goed beschermd zijn tijdens het reizen. De koffer is uitgerust met 2 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt houden.

De Moncey koffer is onderdeel van de gelijknamige serie van Delsey. Het merk Delsey staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen. De kleur van de hardware van deze koffer is zwart, wat een moderne en elegante uitstraling geeft. De merk kleurnaam is paars, waardoor deze koffer ook nog eens een vleugje kleur toevoegt aan je reisuitrusting.

De Moncey koffer is voorzien van een handig TSA cijferslot, waardoor je je bagage veilig kunt opbergen. Het slot is gemakkelijk te openen en te sluiten met een kliksluiting. Met een volume van 111 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen, of je nu een weekendje weg gaat of een lange reis maakt.

Met de Moncey 76cm Trolley Koffer van Delsey ben je verzekerd van een praktische en stijlvolle reisgenoot. Bestel deze koffer vandaag nog en ga met een gerust hart op reis!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies