Delsey

St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case Navy

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 44.5 cm
Diepte 31.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 56-67 cm
Hoogte 67 cm
Kleur hardware Gunmetal
Materiaal Polycarbonaat
Materiaal binnenkant Gerecycled polyester
Merk Delsey
Merk kleurnaam Navy
Merk product code 00208782002
Opberg opties 2 binnenvakken met ritssluiting
Serie St Tropez
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 76 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische reiskoffer? Dan is de St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case van Delsey de perfecte keuze voor jou. Deze hardcase koffer behoort tot de categorie Reiskoffers en heeft een indrukwekkende lijst met eigenschappen die je zeker zullen overtuigen.

Met een breedte van 44.5 cm, een diepte van 31.5 cm en een hoogte van 67 cm biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Het formaat van de bagage varieert tussen de 56 en 67 cm, waardoor je flexibel bent in het inpakken van je bagage.

De St Tropez koffer is gemaakt van duurzaam polycarbonaat materiaal, wat zorgt voor een stevige en lichtgewicht constructie. De gunmetal kleurige hardware geeft de koffer een moderne uitstraling.

De binnenkant van de koffer is voorzien van gerecycled polyester materiaal, wat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een zachte en beschermende voering voor je spullen. Met 2 binnenvakken met ritssluiting heb je voldoende opbergmogelijkheden om je bagage georganiseerd te houden.

De St Tropez koffer is onderdeel van de gelijknamige serie, wat staat voor kwaliteit en stijl. Met het TSA cijferslot ben je verzekerd van een veilige reis, terwijl de ritssluiting zorgt voor gemakkelijke toegang tot je spullen.

Met een volume van 76 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je reisbenodigdheden. Of je nu op zakenreis gaat of een ontspannen vakantie plant, de St Tropez 67 cm 4 Double Wheels Expandable Trolley Case is de ideale metgezel voor elke reizende volwassene.

Bestel vandaag nog jouw eigen St Tropez koffer in de kleur Navy. Met de merkproductcode 00208782002 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Wacht niet langer en maak je reis compleet met deze fantastische koffer!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies