Filters

36 van 257 producten

Speciale prijs 118,90 Normale prijs 179,95
Speciale prijs 125,30 Normale prijs 179,95
Speciale prijs 125,30 Normale prijs 179,95
Speciale prijs 108,40 Normale prijs 179,95

36 van 257 producten

Pagina

Eastpak biedt comfortabele rugzakken en koffers die ook leuk zijn om naar te kijken. De stevige rugtassen fungeren prima als schooltas maar zijn ook ideaal voor als je een dagje op stap gaat. De tassen van Eastpak zijn praktisch ingericht en van hoge kwaliteit. Voor iedere situatie is er wel een Eastpak geschikt. Daarom kan je eigenlijk echt niet zonder een van deze gave tassen! Benieuwd naar de gehele collectie van Eastpak? Kijk dan snel verder!

Eastpak rugzakken en tassen staan bekend om de hoge kwaliteit. Eastpak is opgericht in 1952 en is sindsdien constant bezig met het verbeteren van de artikelen. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd wel een Eastpak rugzak die bij jou past. Voor elke gelegenheid vind je een kwalitatief hoogwaardige tas, rugzak of reistas.

Eastpak rugzakken en tassen zijn praktisch, stoer, multifunctioneel en van hoge kwaliteit. Dat maakt ze geschikt voor verschillende situaties, zoals een dagje uit. Ook voor vakanties en als schooltas zijn de modellen uitermate geschikt. Denk maar aan een dagje actief de bergen in, stedentrips of relaxen op het strand. Daarom kan je eigenlijk niet zonder een echte Eastpak.


Eastpak rugzakken

De rugzakken werden door Monte Goldman, oprichter van Eastpak, eerst gemaakt voor militair gebruik. Hierdoor stond en staat kwaliteit hoog in het vaandel en werd er rekening mee gehouden dat de rugtassen multifunctioneel moesten zijn. Dit gebeurt door de handige ritsvakken. Het merk werd voor de consument pas toegankelijk in 1976. Vanaf dat moment steeg de populariteit van de Eastpak rugtassen naar ongekende hoogte en zijn ze tot op de dag van vandaag niet te missen in het straatbeeld.

De rugzakken staan bekend om de stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Door de eenvoud zijn de tassen en rugzakken van Eastpak erg populair bij mannen die ‘gewoon een goede tas’ zoeken. Daarvoor slaag je zeker bij het merk, want Eastpak biedt haar klanten dertig jaar garantie. Dat bewijst nog maar eens dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. In de collectie van The Little Green Bag vind je de echte klassiekers, zoals de Eastpak Padded Pak’r, Floid en de Out of Office. De diverse kleuren en prints zorgen ervoor dat je altijd wel een exemplaar vindt die goed bij jou past.


Eastpak rugzakken als schooltas

Al jaren lang zijn de rugtassen van Eastpak een begrip op middelbare scholen en bij het vervolgonderwijs. In een schoolperiode wisselen studenten gemiddeld drie keer van tas. Doordat de schooltassen van Eastpak van hoge kwaliteit zijn, hoef je niet te wisselen. Wil je toch liever wat afwisseling, dan is het goed om te weten dat de rugtassen aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo vind je altijd een schooltas die past bij jouw stijl, ook als deze in de loop der jaren verandert.


Etuis van Eastpak

Een Eastpak etui is ruim en soepel. Door de stevige en soepele stof kan je er gemakkelijk veel in bewaren, maar ook net zo makkelijk weer uit halen. Ideaal om al jouw schrijfwaren gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Net als bij de rugtassen wordt er gebruik gemaakt van stevig materiaal, waardoor je er lang plezier van hebt. Ook zijn de etuis verkrijgbaar in diverse kleuren.


Eastpak koffers

Heb je trouwens de Eastpak koffers al gezien? Deze zijn verkrijgbaar met wieltjes, waardoor de koffers gemakkelijk achter je aanrollen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.


Bestel Eastpak gemakkelijk online

Heb je een Eastpak rugzak of tas gevonden die helemaal naar jouw smaak is? Bestel deze dan snel en vertrouwd online in onze webshop. Je zult er jaren plezier van hebben. Dankzij onze razendsnelle levering, heb je snel plezier van je aankoop! Bestel je jouw Eastpak tas op een werkdag voor 23.00 uur, dan zorgen wij dat jouw aankoop de volgende dag nog bezorgd wordt. Wil je de tas liever eerst in het echt zien? Ook dat kan! Kom dan eens langs in een van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies