Samsonite

Hi Fi Spinner 68/25 Expandable Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 46 cm
Diepte 29 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Materiaal Polypropyleen
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Black
Merk product code 132801
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Hi-Fi
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 81 l

Op zoek naar een ruime en duurzame reiskoffer? Dan is de Hi Fi Spinner 68/25 Expandable van Samsonite de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 46 cm, een diepte van 29 cm en een hoogte van 68 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor je genoeg ruimte hebt om al je spullen mee te nemen.

De Hi Fi Spinner 68/25 Expandable is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en duurzame constructie. Deze koffer behoort tot de populaire Hi-Fi serie van Samsonite, bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Met het TSA cijferslot ben je verzekerd van optimale veiligheid tijdens je reizen. Het slot is gemakkelijk te gebruiken en zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je bagage. De ritssluiting zorgt voor een snelle en eenvoudige toegang tot je spullen, terwijl de opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, zorgen voor georganiseerd inpakken.

Met een volume van 81 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je kleding, schoenen en andere reisbenodigdheden. De Hi Fi Spinner 68/25 Expandable is geschikt voor volwassenen en is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

Wacht niet langer en ga voor de Hi Fi Spinner 68/25 Expandable van Samsonite. Deze hardcase reiskoffer combineert functionaliteit, duurzaamheid en stijl op een perfecte manier. Bestel nu en geniet van zorgeloos reizen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies