Samsonite

Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 Midnight Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 45 cm
Diepte 28.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Formaat bagage 68-76 cm
Hoogte 68 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polypropyleen
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Midnight Blue
Merk product code 61243
Opberg opties 3 binnenvakken met ritssluiting
Serie Lite-Cube
Type koffer Hard
Type slot TSA cijferslot
Type sluiting Ritssluiting
Volume 67.5 l

De Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 is een stijlvolle reiskoffer voor volwassenen. Met een breedte van 45 cm, een diepte van 28.5 cm en een hoogte van 68 cm, biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je bagage. Het formaat van de bagage varieert tussen de 68 en 76 cm, waardoor deze koffer perfect is voor zowel korte als langere reizen.

Deze koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen materiaal, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie. De binnenkant van de koffer is gemaakt van gerecycled PET, waardoor je niet alleen stijlvol reist, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu.

De Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 is ontworpen door het bekende merk Samsonite, dat bekend staat om zijn hoogwaardige bagage. De kleur hardware van deze koffer is zwart, wat zorgt voor een moderne en tijdloze uitstraling. De merk kleurnaam van deze koffer is Midnight Blue, wat een vleugje elegantie toevoegt aan je reisstijl.

Met een volume van 67.5 liter biedt deze koffer voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast beschikt de Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 over 3 binnenvakken met ritssluiting, waardoor je je bagage georganiseerd kunt houden tijdens het reizen.

Deze koffer behoort tot de Lite-Cube serie, die bekend staat om zijn lichtgewicht en duurzame ontwerpen. Het type koffer is hard, wat zorgt voor extra bescherming van je waardevolle spullen. Daarnaast is deze koffer voorzien van een TSA cijferslot, waardoor je bagage veilig opgeborgen is tijdens je reis.

Met de ritssluiting kun je de koffer gemakkelijk openen en sluiten, waardoor je snel toegang hebt tot je spullen. Kortom, de Lite-Cube Dlx Spinner 68/25 is de perfecte reiskoffer voor volwassenen die op zoek zijn naar stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies