Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Valentino koffers

Valentino koffers

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Valentino koffers

Ben je op zoek naar high fashion reisartikelen? Dan zit je bij Valentino Handbags aan het juiste adres. De ontwerper van dit merk, Mario Valentino, laat zich inspireren door verschillende kunstwerken en de laatste trends. Valentino Handbags is een fijn merk met innovatieve, stijlvolle looks voor de modieuze vrouwen van nu.
 

Valentino Handbags koffers

Reizen doe je in stijl met de koffers van Valentino Handbags. Deze stijlvolle koffers hebben een harde case en zijn daardoor extra stevig. Daarnaast bieden de koffers verschillende opbergmogelijkheden en worden ze geleverd met een TSA-slot. Het vervoeren van de Valentino Handbag koffers gaat gemakkelijk vanwege de vier wielen en het uitschuifbare handvat.
 

Bestel Valentino Handbags online

Een stijlvolle koffer van Valentino Handbags op het oog? Bestel hem eenvoudig en snel online via onze webshop. De medewerkers van The Little Green Bag gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jij de volgende dag al kan genieten van jouw stijlvolle koffer. En nog een pluspuntje: bij besteding van € 50,- of meer sturen wij jouw pakketje gratis naar je op!

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.