Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Kortingscodes

Kortingscodes

We hebben verschillende kortingscodes, waarmee je voordelig kunt shoppen bij The Little Green Bag.

5% korting bij aanmelding voor onze nieuwsbrief
Wil je direct profiteren van 5% korting op jouw aankoop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een mail met een unieke kortingscode. Meld je aan via deze pagina. Voorwaarden zijn van toepassing.

10 euro verjaardagskorting
Heb je een account aangemaakt en jouw geboortedatum ingesteld? Dan ontvang je op jouw verjaardag een unieke kortingscode t.w.v. € 10,-. Maak nu je account aan. Voorwaarden zijn van toepassing.

12,50 euro korting met 250 ING rentepunten
Ben je klant van ING? Dan kun je jouw gespaarde rentepunten in de rentepunten shop van ING inruilen voor een kortingscode. Voorwaarden zijn van toepassing.

15 euro korting bij 300 Baggies
Voor elke uitgegeven euro bij The Little Green Bag ontvang je als je een account hebt één baggie. Heb je 300 baggies gespaard? Dan ontvang je een unieke kortingscode t.w.v. € 15,- voor jouw volgende aankoop. Voorwaarden zijn van toepassing.

---

Op dit moment zijn er geen andere kortingscodes beschikbaar voor The Little Green Bag. Kom je online andere kortingscodes van onze webshop tegen dan die hier vermeld worden? Dan zijn deze ongeldig, tenzij hier anders wordt vermeld.

Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de leukste kortingsacties. Tot die tijd wensen we je veel shopplezier op jouw favoriete online adresje voor tassen, portemonnees en andere leuke accessoires van de leukste merken.