Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Kortingscodes

Kortingscodes

We hebben verschillende kortingscodes, waarmee je voordelig kunt shoppen bij The Little Green Bag.

5% korting bij aanmelding voor onze nieuwsbrief
Wil je direct profiteren van 5% korting op jouw aankoop? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een mail met een unieke kortingscode. Meld je aan via deze pagina. Voorwaarden zijn van toepassing.

5 euro Vriendenkorting
Ben jij gek van The Little Green Bag en vind je dat iedereen ons moet leren kennen? Dan kan jou dat een mooie korting opleveren. Nodig je vrienden, familie, klasgenoten, buren of collega's uit om eens in onze webshop te shoppen en laat hen een account aanmaken. Zij krijgen dan een cadeaubon t.w.v. € 5,-. Na het aanmaken van het account ontvang ook jij een cadeaubon met een waarde van € 5,-.

10 euro verjaardagskorting
Heb je een account aangemaakt en jouw geboortedatum ingesteld? Dan ontvang je op jouw verjaardag een unieke kortingscode t.w.v. € 10,-. Maak nu je account aan. Voorwaarden zijn van toepassing.

10 euro korting met 1.000 ING rentepunten
Ben je klant van ING? Dan kun je jouw gespaarde rentepunten in de rentepunten shop van ING inruilen voor een kortingscode. Voorwaarden zijn van toepassing.

15 euro korting bij 300 Baggies
Voor elke uitgegeven euro bij The Little Green Bag ontvang je als je een account hebt één baggie. Heb je 300 baggies gespaard? Dan ontvang je een unieke kortingscode t.w.v. € 15,- voor jouw volgende aankoop. Voorwaarden zijn van toepassing.

---

Op dit moment zijn er geen andere kortingscodes beschikbaar voor The Little Green Bag. Kom je online andere kortingscodes van onze webshop tegen dan die hier vermeld worden? Dan zijn deze ongeldig, tenzij hier anders wordt vermeld.

Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de leukste kortingsacties. Tot die tijd wensen we je veel shopplezier op jouw favoriete online adresje voor tassen, portemonnees en andere leuke accessoires van de leukste merken.