Filters

36 van 649 producten

36 van 649 producten

Pagina

Cowboysbag tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Dit merk is al jarenlang het meest bekende lederwarenmerk van Nederland. Door de vele modellen en afwisselende collecties zit er voor iedereen wel een gaaf item tussen. Alle producten zijn gemaakt van hoogwaardig leer en gaan dus jarenlang mee. Ga jij modieus de deur uit met een tas van Cowboysbag?

Cowboysbag is al jaren het meest bekende lederwarenmerk van Nederland. Logisch, want naast de afwisselende, stoere tassen, portemonnees en andere lederen accessoires, zijn alle producten gemaakt van leer van de hoogste kwaliteit.

Cowboysbag begon in 1980 onder de naam Cowboysbelt, dat werd opgericht als één van de eerste merken die zich specifiek richtte op het ontwerpen van lederen riemen met een vintage uitstraling. De collectie van het van origine Amsterdamse merk heeft de perfecte balans tussen klassieke riemen en riemen met trendy modieuze twist. Waar het begon met riemen, is Cowboysbelt inmiddels uitgebreid met andere merken waarin meerdere bestsellers voorkomen, zoals Cowboysbag voor tassen en portemonnees.

Alle producten van Cowboysbag worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardige leersoorten met een vintage look. Juist door de ruige uitstraling heeft het merk vele fans, zowel in Nederland als internationaal. Echt leer heeft een bepaalde kwaliteit en persoonlijkheid die niet vervangen kunnen worden door andere materialen. Door het gebruik van de beste leersoorten, praktische designs en uiteenlopende ontwerpen worden de tassen, laptoptassen, portemonnees, rugzakken en accessoires van Cowboysbag juist mooier naarmate de jaren vorderen.
 

The Bag

De bekende bestseller uit de collectie van Cowboysbag is het model The Bag. Deze modieuze en toch praktische tas is geliefd onder de Nederlandse vrouw. Door gebruik van leer met vintage uitstraling en fijne indeling (met diverse vakjes) is de tas bij elke gelegenheid je perfecte reisgenoot. Een dag shoppen, school, kantoor; alles kan met deze tas. Door het internationale succes van deze lederen tas, is hij ook in diverse kleinere modellen uitgevoerd en tassen met een net iets andere twist (The Bag Small en The Little Bag), maar er is ook een grotere tas die je kunt gebruiken als perfecte weekendtas (The Bag Big). De tassen van Cowboysbag en riemen van Cowboysbelt zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Toch weet Cowboysbag ons keer op keer te verrassen met weer trendy en modieuze ontwerpen van tassen, portemonnees, armbanden, smartphone hoesjes, tabletsleeves, agenda's, riemen en andere lederen accessoires.

Andere klassiekers binnen de Cowboysbag collectie zijn de Bag Jenner, Backpack Doral.


Nieuwe collecties

Cowboysbag gaat als een trein en brengt meerdere keren per jaar nieuwe collecties uit met spot-on trends! Ook heeft Cowboysbag een prachtige collectie ontworpen in samenwerking met Bobbie Bodt. De Cowboysbag x Bobbie Bodt collectie bestaat uit verschillende tassen en accessoires met de mooiste en meest trendy printjes. Ook de Back 2 School collectie beschikt ieder jaar weer over catchy en stijlvolle items om trendy je schooltijd mee door te brengen.


Accessoires 

Er zijn niet alleen hele mooie tassen maar ook ander soort accessoires, zoals etuis, agenda's, laptop sleeves, make-up tasjes en mondkapjes! The Little Green Bag heeft alles uitgezocht voor je zodat je een perfecte look kunt creeren en uit de voeten kunt met fijne items die jouw leven handiger maken! Neem gerust een kijkje! 


Bestel Cowboysbag online

Bij The Little Green Bag vind je de grootste Cowboysbag collectie ter wereld! Heb je een mooie nieuwe tas, portemonnee of andere accessoire gespot? Bestel deze dan veilig en snel online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je in de meeste gevallen morgen al plezier kunt hebben van jouw nieuwe Cowboysbag item.

Cowboysbag, made to use.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies