Eastpak

Delegate + 17 Inch Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38.5 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30.5 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Nylon
Merk Eastpak
Merk kleurnaam Black
Merk product code EK00026E
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 15 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Delegate + 17 Inch van Eastpak de perfecte keuze voor jou. Deze schoudertas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Delegate + 17 Inch heeft een breedte van 38.5 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 30.5 cm. Met een volume van 15 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 17 inch laptop, waardoor je je apparaat veilig en beschermd kunt meenemen.

Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam nylon materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn.

Met de Delegate + 17 Inch heb je verschillende opbergopties. De tas heeft een buitenvak met ritssluiting, ideaal voor het snel opbergen van kleine items. Daarnaast is er ook een open binnenvak waar je gemakkelijk bij kunt. Zo blijft alles georganiseerd en binnen handbereik.

Deze tas is uitgevoerd in de kleur zwart en heeft het merklogo van Eastpak. De merkproductcode is EK00026E, waardoor je zeker weet dat je een authentiek product van hoge kwaliteit ontvangt.

Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit hebt gepland of gewoon op zoek bent naar een veelzijdige tas, de Delegate + 17 Inch is de ideale metgezel. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de stijl die deze schoudertas te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies