Filters

29 producten

29 producten

FMME. tassen en portemonnees. Een uniek tassenlabel voor vrouwen met echt lederen producten. Het merk kan beschreven worden als krachtig, eerlijk en evenwichtig. Het tassenlabel is dan ook gericht op de echte business vrouwen. Ga stijlvol de deur uit met een business bag van FMME. Benieuwd naar de gehele collectie? Neem dan snel een kijkje!

FMME. is het Nederlandse tassenlabel van én voor vrouwen. FMME. kan beschreven worden als een krachtig, eerlijk en evenwichtig merk. In augustus 2019 is de eerste collectie van FMME. uitgebracht. Het tassenlabel is volledig gericht op de stijlvolle business vrouwen. Speciaal voor hen maakt FMME. haar business bags.

De missie van FMME. is het leven van de vrouw wereldwijd te vergemakkelijken met behulp van elegante tassen. Hierbij zetten zij zich in voor een duurzame werkplaats, eerlijke behandeling van hun werknemers en ondersteuningsprogramma's voor alleenstaande moeders.
 

Tassen van FMME.

De tassen van FMME. hebben elk hun eigen speciale functies om jou te ondersteunen gedurende de (werk)dag. Zo bevat elke tas een RFID-beschermingszak. Dit vakje beschermt je betaalpasjes tegen skimming. Verder zijn de dames laptoptassen gemaakt van echt leer wat iedere tas een eigen unieke uitstraling geeft.
 

FMME. portemonnees

De dames portemonnees van FMME. passen bij de tassencollectie. Iedere tas of rugzak heeft een bijpassende portemonnee, gemaakt van hetzelfde materiaal. Dit maakt de collectie matching. Van vrolijk rood tot stoer croco bruin; de FMME. collectie past bij iedere modieuze vrouw.
 

Bestel FMME. tassen en portemonnees online

Heb je een FMME. tas of accessoire gevonden die bij jou past? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk van jouw tas en/of accessoire kan gaan genieten. Wil je het product liever eerst zien voordat je het koopt? Kom dan eens langs in een van onze winkels.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies