Kipling

Superworker Basic Black Noir

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 29 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Noir
Merk product code KPKI4444P391
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met overslag en magneetsluiting, 4 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Superworker
Type sluiting Ritssluiting
Volume 18.5 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Superworker Basic van Kipling precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 41 cm breed, 16 cm diep en 29 cm hoog biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat of een dagje uit, deze tas is perfect voor volwassenen.

De Superworker Basic is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De tas is uitgerust met een verstelbare schouderband, zodat je hem comfortabel kunt dragen. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Met de ritssluiting kun je de tas gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Daarnaast heeft de Superworker Basic verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met overslag en magneetsluiting, en vier open binnenvakken. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd houden en altijd snel vinden wat je nodig hebt.

De Superworker Basic maakt deel uit van de Superworker serie van Kipling en is verkrijgbaar in de kleur Black Noir. De merkproductcode voor deze tas is KPKI4444P391. Met een volume van 18.5 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat hij te groot of onhandig wordt.

Kortom, de Superworker Basic is de perfecte schoudertas voor volwassenen die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit en stijl. Met zijn ruime opbergmogelijkheden, verstelbare schouderband en duurzame materiaal is deze tas een must-have voor elke fashion-forward individu. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van de Superworker Basic!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies