Kipling

Superworker S Peppery Black Peppery

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 38 cm
Diepte 13 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 25 cm
Laptop vak 13 inch
Materiaal Polyester
Merk Kipling
Merk kleurnaam Black Peppery
Merk product code KPKI515878S1
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met overslag en magneetsluiting, 5 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Serie Superworker
Type sluiting Ritssluiting
Volume 13 l

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle schoudertas? Dan is de Superworker S Peppery van Kipling precies wat je nodig hebt! Deze schoudertas behoort tot de categorie "Schoudertassen" en is ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 38 cm, een diepte van 13 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 13 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De Superworker S Peppery is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De zwarte kleur, genaamd "Black Peppery", geeft de tas een moderne uitstraling. De productcode van deze tas is KPKI515878S1.

Wat deze tas echt onderscheidt, zijn de handige opbergmogelijkheden. Met 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met overslag en magneetsluiting, en 5 open binnenvakken, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, sleutels of andere persoonlijke items, je hebt altijd alles binnen handbereik.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte of voorkeur. Of je nu de tas over je schouder wilt dragen of crossbody, de keuze is aan jou.

De Superworker serie van Kipling staat bekend om zijn functionaliteit en stijl, en de Superworker S Peppery is daar geen uitzondering op. Met een inhoud van 13 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen.

Kortom, de Superworker S Peppery is de perfecte metgezel voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy schoudertas. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies