Plevier

Laptop Bag 853 15.6 Inch black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 41 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Gunmetal
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Leer
Merk Plevier
Merk kleurnaam black
Merk product code 853
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 3 open binnenvakken
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Kliksluiting, Overslag
Volume 14 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas? Dan is de Laptop Bag 853 15.6 Inch van Plevier de perfecte keuze voor jou. Deze tas behoort tot de categorie Schoudertassen en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 41 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 30 cm biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.6 inch, waardoor je jouw laptop veilig kunt meenemen.

De Laptop Bag 853 is gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De gunmetal kleurige hardware geeft de tas een moderne en trendy touch.

Deze tas biedt verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting en drie open binnenvakken. Hierdoor kun je al je spullen georganiseerd opbergen en gemakkelijk terugvinden.

De verstelbare schouderband zorgt ervoor dat je de tas comfortabel kunt dragen, ongeacht je lengte. De kliksluiting en overslag zorgen ervoor dat je spullen veilig opgeborgen blijven, zelfs tijdens drukke dagen.

Met een volume van 14 liter biedt deze tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden, of je nu naar je werk, school of een afspraak gaat. De zwarte kleur van de tas geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling, waardoor het perfect past bij elke outfit.

Kortom, de Laptop Bag 853 15.6 Inch van Plevier is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een trendy en functionele schoudertas. Bestel nu en ervaar zelf het gemak en de stijl van deze geweldige tas!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies