The Little Green Bag

Laptop bag Fayon 13 Inch Army Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 9 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 38 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Laptop vak 13 inch
Materiaal Kunstleer
Merk The Little Green Bag
Merk kleurnaam Army Green
Merk product code S105
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 open binnenvakken
Type sluiting Ritssluiting
Volume 12 l

Op zoek naar een stijlvolle en praktische schoudertas voor dames? Dan is de Laptop bag Fayon 13 Inch van The Little Green Bag precies wat je nodig hebt. Met zijn afmetingen van 36 cm breed, 9 cm diep en 38 cm hoog, biedt deze tas voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het kunstleren materiaal geeft de tas een luxe uitstraling, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt.

De Laptop bag Fayon 13 Inch is speciaal ontworpen voor dames en heeft een laptopvak dat geschikt is voor een 13 inch laptop. Je kunt je laptop veilig en gemakkelijk meenemen, waar je ook naartoe gaat. Daarnaast biedt de tas verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en twee open binnenvakken. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

De tas is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, de Laptop bag Fayon 13 Inch is de perfecte metgezel. Met een volume van 12 liter biedt de tas voldoende ruimte voor al je essentials, zonder dat hij te groot of onhandig wordt.

Met zijn trendy Army Green kleur en het merklogo van The Little Green Bag is deze tas niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een modieuze look, de Laptop bag Fayon 13 Inch maakt je outfit compleet.

Wacht niet langer en bestel nu jouw Laptop bag Fayon 13 Inch bij onze fashion brand e-commerce retailer. Met deze tas ben je altijd stijlvol en georganiseerd onderweg!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies