Cabaia

Laptop Case 15 inch Financial District Financial Disctrict

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 25 cm
Keurmerken Certified B Corporation, EVE VEGAN
Kleur hardware Zwart
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk Cabaia
Merk kleurnaam Financial Disctrict
Merk product code CAB224UTJH
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en functionele laptop case? Dan is de Laptop Case 15 inch Financial District van Cabaia de perfecte keuze voor jou. Deze laptop sleeve behoort tot de categorie Laptop sleeves en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Laptop Case 15 inch Financial District is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 25 cm biedt deze case voldoende ruimte voor je 15 inch laptop. Het zwarte hardware en de ritssluiting zorgen voor een moderne en professionele uitstraling.

Deze laptop case is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het merk Cabaia staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Laptop Case 15 inch Financial District is daar geen uitzondering op. Met de merk kleurnaam "Financial District" geeft deze case een chique en zakelijke uitstraling.

De Laptop Case 15 inch Financial District biedt verschillende opbergopties. Met een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak kun je gemakkelijk je accessoires en documenten opbergen. Of je nu onderweg bent naar kantoor, een vergadering of een koffietentje, deze laptop case zorgt ervoor dat je alles georganiseerd en binnen handbereik hebt.

Naast zijn praktische eigenschappen is de Laptop Case 15 inch Financial District ook nog eens milieuvriendelijk. Het heeft het Certified B Corporation en EVE VEGAN keurmerk, waardoor je met trots kunt zeggen dat je een verantwoorde keuze hebt gemaakt.

Kortom, de Laptop Case 15 inch Financial District van Cabaia is de ideale laptop sleeve voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame, stijlvolle en functionele oplossing voor hun 15 inch laptop. Bestel vandaag nog en bescherm je laptop in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies