WOUF

Cadaques Ipad Blue Green Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 25 cm
Diepte 0.7 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 17.9 cm
Materiaal Gerecycled PET
Merk Wouf
Merk kleurnaam Blue Green Yellow
Merk product code SI220007

De Cadaques Ipad is een stijlvolle en functionele laptop sleeve die perfect is voor dames die op zoek zijn naar een duurzame en trendy bescherming voor hun iPad. Met een breedte van 25 cm, een diepte van 0.7 cm en een hoogte van 17.9 cm, past deze sleeve perfect om je iPad en biedt het optimale bescherming tegen krassen en stoten.

Wat deze laptop sleeve echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled PET-materiaal. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van een hoogwaardige kwaliteit en een uniek design. De Cadaques Ipad is gemaakt door het gerenommeerde merk Wouf, dat bekend staat om zijn innovatieve en trendy producten.

De Cadaques Ipad is verkrijgbaar in de kleur Blue Green Yellow, wat zorgt voor een frisse en opvallende uitstraling. Het merkproductcode SI220007 zorgt ervoor dat je altijd het juiste product kunt vinden. Of je nu onderweg bent naar je werk, college of gewoon een dagje uit, deze laptop sleeve is de perfecte metgezel voor jouw iPad.

Met de Cadaques Ipad laptop sleeve combineer je stijl, functionaliteit en duurzaamheid op een unieke manier. Bescherm je iPad op een milieuvriendelijke manier en laat je persoonlijkheid stralen met deze trendy sleeve. Bestel nu en geef je iPad de bescherming die het verdient!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies