Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Little Legends

Little Legends

Little Legends

Little Legends is een rugzakkenmerk voor kinderen. Het merk is opgericht door Jeroen en Kim, die zelf ook ouders zijn van twee kids. In hun rol als ouder, en Kim als echte fashionliefhebster en zelf werkzaam in de tassenbranche, liepen ze tegen het probleem aan dat ze weinig leuke rugzakken en accessoires konden vinden voor hun kids. En dat terwijl er toch behoefte was aan stoere en originele kinderrugzakken. Ze besloten daarom in 2015 een eigen label te starten en zelf kindertassen te ontwerpen. Daarmee werd niet alleen een droom werkelijkheid, maar ze bieden ook ouders die op zoek zijn naar een geschikte rugzak voor hun zoon of dochter een helpende hand.
 

Little Legends kinderrugzakken

Met het merk Little Legends brengen zij vrolijke kinderrugzakjes op de markt, waarmee ze tot de verbeelding van kinderen weten te spreken. Dit doen ze onder andere met de originele prints van bijvoorbeeld zwanen, eenhoorns, tijgerprints en wasbeertjes. Het Little Legends logo, de ritsen en de kleurcombinaties geven de rugzak een stoere look.


Gemak, comfort en betaalbaar

Natuurlijk wil je een rugzak waar je kind iets aan heeft. Dan ben je bij Little Legends aan het juiste adres. De rugzakken zijn namelijk volledig ingericht op de wensen en het gebruik van een kind. Zo zit er in elke tas een speciaal netvakje voor een beker of fles. Het hoofdvak biedt daarnaast nog voldoende ruimte voor een broodtrommeltje. Aan de binnenkant vind je ook een handige naamlabel en een extra ritsvakje. De schouderbanden zijn gewatteerd, voor extra comfort. Bovendien zijn ze verstelbaar, zodat ze goed aansluiten op de lengte van jouw kind. Wat ook nog een mooi voordeel is, is dat de Little Legends rugzakken zeer betaalbaar zijn.


Bestel Little Legends online

Heb je een leuke rugzak gevonden voor jouw kind? Bestel deze dan snel online in onze webshop. We gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat jouw kleintje en jij snel plezier hebben van de leuke rugzak.