Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

LOQI

LOQI

LOQI

De tassen van LOQI zijn waarschijnlijk de meest kunstzinnige tassen die je ooit hebt gezien. Met de felle kleuren en unieke prints, zijn ze net zo afwisselend als het leven. Handig, want daarmee past LOQI eigenlijk bij iedereen en zorgen ze voor een lach op je gezicht.
 

Opvouwbare tassen


Nu je tegenwoordig in elke winkel moet betalen voor een tasje voor je spullen, is het natuurlijk wel zo makkelijk om je eigen tas mee te nemen. En hoe stijlvoller, hoe beter! De tassen van LOQI zijn gemaakt van polyester en dus erg licht. De tasjes zijn gemakkelijk op te rollen en vast te klikken met een simpele drukknoop. Dat maakt de shoppers compact en dus eenvoudig mee te nemen in je tas!

De tassen zijn verkrijgbaar met leuke, vrolijke prints, met prachtige elementen van de flora en fauna en andere grappige opdrukken. Van cactus tot ananas, en van random woordenlijst tot tropische vogels. Maar de meest bijzondere tassen zijn toch wel de opvouwbare tasjes uit de Museum Collection.

Museum Collection


De Museum Collection van LOQI bestaat uit tassen met prachtige afdrukken van de bekendste schilderijen. Het Meisje met de Parel van Johannes Vermeer, Starry Night van Edvard Munch, Still Life with Flowers in a Vase van Jan Davidsz en Composition with Red, Yellow, Blue and Black van Piet Mondriaan zijn slechts enkele voorbeelden van de prachtige kunstwerken die in de collectie zijn opgenomen. Verder worden er ook nog kunstwerken afgebeeld van o.a. Vincent van Gogh.

Bestel LOQI tassen online


De tassen van LOQI zijn een echte musthave voor wie in stijl even snel wat boodschappen wilt doen of net even wat extra spullen mee moet nemen. Bestel de opvouwbare tassen dus snel en veilig online in onze webshop. Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling, zodat je de tas snel met je mee kunt nemen.