Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Etuis

Etuis

Houd je pennen bij elkaar in een luxe etui. Match jouw etui met een mooie tas en ga stijlvol naar je werk of naar school. De geselecteerde luxe etuis zijn van hoge kwaliteit. Zo voorkom je het probleem dat je moet zoeken naar je pennen en potloden in je tas of dat ze de binnenkant van je tas beschadigen.  

In ons assortiment vind je luxe etuis van de mooiste merken, zoals Ted Baker en Castelijn en Beerens.

Luxe etuis van Ted Baker

Ted Baker is een designerlabel met een breed assortiment. Ted Baker creëert luxe tassen, portemonnees an andere accessoires. Bij Ted Baker ligt de focus op kwaliteit. Alle items uit de collectie hebben dezelfde luxueuze uitstraling. De etuis van Ted Baker zijn trendy accessoires en een leuke manier van het opbergen van je potloden, pennen of make-up kwastjes.

Luxe etuis van Catelijn en Beerens

De etuis van Castelijn en Beerens zijn gemaakt van leer van hoge kwaliteit. De luxe etuis zijn duurzaam en tot in detail bewerkt. De etuis van Castelijn & Beerens hebben een luxe uitstraling en zijn echte kwaliteitsproducten, waar je lang plezier van hebt.

Bestel je luxe etuis online

Een mooi etui gevonden? Bestel deze dan online in onze webshop. Wij gaan gelijk aan de slag met jouw aankoop, zodat je jouw luxe etui snel in huis hebt.