Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Laptop sleeves

Laptop sleeves

Bied je laptop genoeg bescherming met een laptop sleeve met luxe uitstraling. De laptop sleeve is gewatteerd en beschermt jouw laptop op een compacte manier, waardoor deze gemakkelijk in een rugtas of (een wat grotere) handtas past. De luxe laptop sleeves zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor de kans groot is dat je een geschikte sleeve vindt die past bij jouw laptop. Bij The Little Green Bag vind je luxe laptop sleeves van Castelijn & Beerens.

Luxe laptop sleeves van Castelijn & Beerens

Castelijn & Beerens bestaat al meer dan 65 jaar en is marktleider op klein lederwarengebied. De luxe laptop sleeves van Castelijn & Beerens staan bekend om de hoge kwaliteit, luxe uitstraling en stevigheid. Zij gebruiken leersoorten van de beste kwaliteit. Dit zorgt daarnaast ook voor de exclusieve uitstraling.

Bestel luxe laptop sleeves online

Deze luxe laptop sleeves zijn natuurlijk verkrijgbaar bij The Little Green Bag. Bestel jouw laptop sleeve eenvoudig in onze webshop. Wij gaan gelijk aan de slag met jouw order, zodat je snel de luxe laptop sleeve in huis hebt.