Sale: Shop nu met kortingen tot 70%
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Rugzakken

Rugzakken

Ga voor draagcomfort en gemak met een luxe rugzak. Met een rugzak hou je beide handen vrij en kan je veel spullen meenemen. De geselecteerde rugzakken vullen jouw luxe outfit perfect aan. Draag de rugzak tijdens een dagje uit of naar je werk. Wij hebben luxe rugzakken van topmerken als Castelijn en Beerens en Matt & Nat.

Luxe rugzakken van Castelijn en Beerens

Castelijn en Beerens is een echt lederwarenmerk. De lederen rugzakken zijn gemaakt van leersoorten van de beste kwaliteit. Dit zorgt voor de hoge kwaliteit, stevigheid, luxe en exclusieve uitstraling. De rugzakken hebben een apart laptopvak ter grootte van een laptop van 15,6 inch. Van de kwaliteitsproducten van Castelijn en Beerens heb je gegarandeerd lang plezier!

Matt & Nat luxe rugzakken

De naam Matt & Nat is afgeleid van MAT(T)ERIAL en NATURE. Matt & Nat is een tassenmerk dat de focus legt op natuurlijke materialen en het bijdragen aan een betere wereld. Zij maken geen gebruik van op dieren gebaseerde materialen of leer, maar alleen van 100% gerecyclede materialen. De luxe vegan imitatieleren rugzakken zijn de perfecte eyecatcher.

Bestel luxe rugzakken online

Heb je een luxe rugzak gevonden die bij jouw past? Bestel deze dan online in onze webshop. Wij gaan gelijk aan de slag met jouw aankoop, zodat je jouw rugzak snel in huis hebt.