Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Maium

Maium

Maium

Maium Rainwear maakt fashionable regenjassen, die je in een handomdraai kunt omtoveren tot een poncho voor op de fiets! Dit Amsterdamse merk, opgericht door Hendrik en Anita, hecht hierbij veel waarde aan draagcomfort en kwaliteit. Daarom zijn de regenjassen gemaakt van gerecycled plastic. Dit is niet alleen waterdicht, maar ook nog eens erg licht als materiaal. Tegelijkertijd ademt het, waardoor het fietsritje een stuk comfortabeler wordt. Met de regenjassen van Maium vinden wij het een stuk minder erg om de fiets te pakken! Dat is ook precies het doel van dit Dutch Design brand.


Majem Original

Het bekenste model van Maium is de Majem Original. Deze unisex regenjas is voorzien van een rits aan de zijkanten van de jas. Wanneer je deze ritsen opent, komt er meer stof tevoorschijn. Uiteraard in dezelfde kleur als de trendy regenjas. Deze stof kan je over het stuur van je fiets hangen. Hierdoor blijven je benen én handen droog!


Bestel je Maium regenjas online

Heb je een mooie regenjas gespot in onze Maium collectie? Bestel deze dan snel online in onze webshop. Bestellen is gemakkelijk en snel, waardoor je binnen een mum van tijd al kunt genieten van deze fashionable raincoat!

Geniet van de regen!