Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Maium

Maium

Maium

Maium is opgericht door twee vrienden uit Amsterdam die al fietsend door de regen opgroeiden en zagen dat traditionele regenkleding zowel stijl als functionaliteit miste. Geïnspireerd door jaren van natte fietstochten, is het doel van Maium om stijlvolle regenjassen te ontwerpen die zich kunnen aanpassen aan onvoorspelbaar weer en een druk leven.

Maium is een product van haar omgeving. Met minstens 130 regendagen per jaar in Nederland en meer dan een derde van het land onder zeeniveau, heeft Nederland een reputatie gekregen voor het bedenken van innovatieve manieren om onszelf droog te houden. De regenjassen van Maium zijn met diezelfde gedachte gemaakt: om jou te helpen jezelf te beschermen tegen de elementen door innovatie in design, functionaliteit en materiaal.

Maium Rainwear maakt fashionable regenjassen, die je in een handomdraai kunt omtoveren tot een poncho voor op de fiets! Dit Amsterdamse merk hecht hierbij veel waarde aan draagcomfort en kwaliteit. Daarom zijn de regenjassen gemaakt van gerecycled plastic. Dit is niet alleen waterdicht, maar ook nog eens erg licht als materiaal. Tegelijkertijd ademt het, waardoor het fietsritje een stuk comfortabeler wordt. Met de regenjassen van Maium vinden wij het een stuk minder erg om de fiets te pakken! Dat is ook precies het doel van dit Dutch Design brand.


Majem Original

Het bekenste model van Maium is de Majem Original. Deze unisex regenjas is voorzien van een rits aan de zijkanten van de jas. Wanneer je deze ritsen opent, komt er meer stof tevoorschijn. Uiteraard in dezelfde kleur als de trendy regenjas. Deze stof kan je over het stuur van je fiets hangen. Hierdoor blijven je benen én handen droog!


Duurzaamheid van Maium

Bij Maium doen ze wat ze doen om een movement te ondersteunen: eentje waarin mobiliteit een noodzaak is geworden om goed te kunnen functioneren en tegelijkertijd bestendige producten te gebruiken die een duurzame levensstijl mogelijk maken. Deze beweging is onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid en creëert een omgeving waarin we altijd na moeten blijven denken over de omgang met onze planeet.

Maium is toegewijd om voortdurend te blijven zoeken naar duurzame alternatieven voor productietechnieken, stoffen en ruwe materialen. De mode-industrie is een van de meest milieuschadelijke industrieën ter wereld, daaorm is het van het grootste belang dat vooruitdenkende ontwerpers duurzame, functionele en tijdloze alternatieven creëren. Regenkleding is per definitie ontworpen om ons tegen de elementen te beschermen. De inspanningen die Maium doet om de connectie met de natuur te herstellen door duurzame manieren van ontwerpen toe te passen, is hun manier om iets terug te geven en andersom de elementen tegen ons te beschermen. Maium wilt hiermee bewijzen dat mode en innovatie de aarde niet hoeven te schaden.

Alle materialen die Maium gebruikt zijn gecertificeerd volgens de GRS en de OEKO-TEX(R) Standard 100. De regenjassen zijn gemaakt van gerecycled plastic en de polybags zijn biologisch afbreekbaar. Alle kledingstukken zijn vrij van dierlijke producten.


Bestel je Maium regenjas online

Heb je een mooie regenjas gespot in onze Maium collectie? Bestel deze dan snel online in onze webshop. Bestellen is gemakkelijk en snel, waardoor je binnen een mum van tijd al kunt genieten van deze fashionable raincoat!

Geniet van de regen!