Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Matt & Nat

Matt & Nat
Filters
Sorteer op
178 artikelen

weergave


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*Matt & Nat

Matt Nat is een tassenmerk dat de focus legt op natuurlijke materialen en het bijdragen aan een betere wereld. De naam Matt Nat is dan ook ontstaan door de twee woorden 'Material' en 'Nature'. Het merk is constant bezig met het verkennen van de synergie tussen de twee woorden en reflecteert het ene element aan de andere. De bedenkers zijn sinds 1995 al bezig met het creëren en produceren van natuurlijke producten zoals tassen, clutches, portemonnees, accessoires en schoenen.

Matt Nat straalt positiviteit uit dankzij hun levensmotto ''Live Beautifully''. Dit motto staat voor waardering voor de menselijkheid, creativiteit en uiteraard de positiviteit. Het merk laat zich inspireren door de texturen en gebeurtenissen van de natuur. Er is geen moment getwijfeld aan het feit dat de eigenaren van Matt Nat zich willen inzetten om de natuur dan ook zo mooi en lang mogelijk te behouden, zodat iedereen hiervan kan genieten. Elk seizoen wordt er gezocht naar een manier om zo duurzaam en milieuvriendelijke te blijven. Zo wordt er geen gebruik gemaakt van dierlijke materialen als bont, leer, zijde en wol. In de loop der jaren heeft Matt Nat veel geëxperimenteerd met gerecycleerde materialen zoals nylon, karton, rubber en kurk. Sinds 2007 gebruikt het merk 100% gerecyclede plastic flessen in de producten. Zo worden er voor elke tas 21 gerecyclede plastic flessen gebruikt, waardoor jaarlijks ongeveer 3 miljoen flessen worden gerecycled. Dit allemaal om een steuntje bij te dragen aan een betere wereld!


Collectie van Matt Nat

De uitgebreide collectie van Matt Nat bestaat uit voornamelijk fashion inspired trends. Omdat de collectie zo groot is, kun je voor iedere gelegenheid wel bij het merk terecht. Van rugtassen tot clutches, van crossbodies tot weekendtassen. Niets is te gek voor Matt Nat! Naast tassen kun je voor accessoires zoals toilettassen, paspoort sleeves en sleutelhangers ook gemakkelijk slagen. Mix and match de verschillende items met elkaar en creëer een onvergetelijke look voor iedere dag!

Met een van de stijlvolle tassen van Matt Nat weet je dat je de plank niet misslaat. Alle items zijn perfect voor een dagje weg, een weekendtrip of voor naar school of het werk. In ieder item is er genoeg plek voor jouw belangrijkste essentials en dat is wat je nodig hebt! Met een tas van Matt Nat hoef jij nooit meer iets te vergeten en kan je gemakkelijk al je items in je tas opbergen.


Bestel Matt Nat online

Op dit moment kun je bij The Little Green Bag slagen voor stoere rugtassen, shoulder bags, laptoptassen, crossbodies en portemonnees. Een favoriet kunnen vinden? Bestel jouw tas dan direct online! Wil je Matt Nat liever in het echt zien? Dat kan ook! Kom langs in een van onze winkels, daar staan wij klaar om jou te adviseren.