Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

NIKKIE

NIKKIE

NIKKIE

In 2012 besloot Nikkie Plessen haar droom waar te maken en een collectie te ontwerpen gebaseerd op haar persoonlijke stijl. NIKKIE kleding wordt gekenmerkt door een vrouwelijke, sexy en edgy stijl. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een grote speler in de internationale markt. De collecties van NIKKIE bestaan niet alleen uit kleding, maar ook uit stijlvolle schoenen en trendy tassen.

Nikkie Plessen groeide op in Nederland en was van jongs af aan gefascineerd door de Nederlandse en internationale mode-industrie. Ze begon haar carrière jong als actrice, speelde in verschillende films/series en presenteerde dagelijkse shows voor MTV Networks en RTL. Nu deelt ze haar liefde en passie voor mode als modedeskundige in RTL Boulevard.


Kledinglijn van Kate Moss

Sinds 2016 werkt Nikkie Plessen samen met model Kate Moss. Het wereldberoemde model stelt elk seizoen haar NIKKIE-favorieten samen middels een sub-collectie. Dit leidde in 2017 tot de eerste ‘Selected by Kate Moss’ collectie. De collectie weerspiegelt een stoere, maar ook vrouwelijke identiteit. De complete lijn bestaat uit jasjes, jurken, rokken, broeken en tops en is te koop in alle brandstores van NIKKIE, grote warenhuizen, verkooppunten en online webshops.

Nikkie Plessen stelt de collecties van NIKKIE zorgvuldig samen waarbij zij focust op het makkelijk combineren van items voor dag en nacht. Deze collecties showt NIKKIE elk jaar door middel van grote fashion shows. En ze pakt groots uit! Locaties zoals Het Concertgebouw, Het Koninklijke Theater Carré en Disneyland Parijs heeft NIKKIE weten te strikken voor haar shows. In 2018 heeft NIKKIE samen met Kate Moss een nieuw concept opgericht; NIKKIE in Concert. Een grote show waarin fashion en muziek bij elkaar komen. In 2018 was dit in AFAS Live en wegens succes het jaar daarna in de Ziggo Dome.


Diverse collecties

Het succes van NIKKIE werd uitgebreid met een kindercollectie NIK&NIK. Zij raakte geïnspireerd door haar eigen dochter om een kindercollecte te ontwerpen en te produceren. Naast deze eigen kledinglijn heeft Nikkie ook een cosmeticalijn N BEAUTY en het Modern Classic dameslabel FIFTH HOUSE. Na deze successen kon een mannenlijn natuurlijk niet ontbreken en dus heeft Nikkie SUSTAIN in het leven geroepen.


Bestel jouw favoriete items online

Heb jij jouw favoriete items van NIKKIE gevonden? Bijvoorbeeld een paar echte NIKKIE sneakers of een NIKKIE tas? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.