Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Pick & Pack

Pick & Pack
Filters
Sorteer op
58 artikelen

weergave

  • 1
  • /
  • 1


Pick & Pack
Pick & Pack

Mice Backpack

€ 29,95 € 34,95 -14%
gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*

Pick & Pack
Pick & Pack

Backpack Panda Shape

€ 25,41 € 39,95 -36%
Pick & Pack
Pick & Pack

Backpack Panda

€ 23,90 € 34,95 -32%gratis cadeau
Bij aankoop van
geselecteerde merken*


Pick & Pack

Pick & Pack is een merk dat ontzettend leuke kindertassen ontwerpt. De kracht van het merk ligt niet alleen in het gebruik van kwaliteitsmaterialen, maar vooral ook in de ontwerpen. De collectie kinderrugzakken van Pick & Pack weet hiermee elk kind aan te spreken.

Het gave kinderrugzakkenmerk Pick & Pack is gevestigd in Amsterdam. De fantasierijke prints worden met de hand getekend en gedrukt op gerecycled polyester en gemaakt van hergebruikte waterflessen. Het merk houdt zich op deze manier bezig met duurzaamheid.  Er zijn in deze prints verschillende maten rugzakken en accessoires. Deze zijn bedoeld voor kinderen tussen de twee en tien jaar.

Daarnaast brengt Pick & Pack rugzakken in 3D vorm, zoals een haai, panda of uil. In alle maten rugzak past een broodtrommel en drinkbeker en zijn hiermee geschikt om mee te nemen naar school of om een dagje op pad te gaan. Het grote model rugzak heeft een apart vak voor een laptop of iPad. Ideaal dus voor de kids om deze in de tas te doen en mee te nemen voor in de auto. Zo kunnen zij tijdens een lange rit in de auto een filmpje kijken op de iPad of laptop.


Pick & Pack kinderrugzakken

In onze collectie van Pick & Pack vind je bijvoorbeeld tractorrugzakken, haaienrugzakken, rugzakken met dino's, kikkerrugzakken en rugzakken met monsters. Hartstikke leuk voor de stoerste kids. Is jouw kind meer fan van lieflijke kleuren en prints? Dan zijn de reef rugzak, de uilenrugzak en de pandarugzak juist hartstikke leuk. Het schattigheidsgehalte ligt hoog! Daarnaast zijn er nog veel meer creatieve ontwerpen gemaakt om de kleine mee blij te maken.


3D kinderrugzakken

Sommige rugzakken komen in onze collectie niet alleen voor met een printje, maar ook in 3D vorm van bijvoorbeeld een haai, tractor, panda of uil. Leuk, origineel en een kinderrugzak dat jouw kind lang zal blijven onthouden! Of sterker nog: een nieuwe all-time favorite! Dit doet de rijke fantasie van kinderen goed. 

De rugzakken hebben een stevig handvat en hebben daarnaast twee gevoerde schouderbanden. Dit zorgt voor meer draagcomfort. De rugzakken zijn voorzien van een label, waarin je persoonlijke gegevens kunt noteren. Op deze manier is voor de kids altijd duidelijk welke tas van hun is als hun vriendjes en vriendinnetjes ook een Pick & Pack hebben! Het logo van het merk is reflecterend, wat extra veiligheid biedt in het verkeer. Dit alles maakt de rugzakken comfortabel, gebruiksvriendelijk, fun en veilig!


Compacte rugzak

Omdat het kinderrugzakken zijn, zijn de Pick & Pack rugzakken compact en daarmee geschikt voor hun lichaamslengte. Toch zijn de rugzakken groot genoeg om er bijvoorbeeld een broodtrommel en drinkbeker in mee te nemen. Hierdoor zijn ze uiterst geschikt als schooltas, voor op de crèche of voor op schoolreis.


Bestel Pick & Pack kinderrugzakken online

Een gaaf item scoren van Pick & Pack?  Een leuke tas kopen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest als bij ons. Bestel je item online en ervaar hiermee alle gemakken. Je bent binnen een paar muisklikken de trotse eigenaar van jouw nieuwe aankoop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 23.00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!