Cowboysbag

Card Wallet Longreach 6 cards Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 7.5 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Heren
Hoogte 9.5 cm
Materiaal Leer
Merk Cowboysbag
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 3215
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een praktische en stijlvolle portemonnee? Dan is de Card Wallet Longreach 6 cards van Cowboysbag perfect voor jou! Deze bi-fold portemonnee is speciaal ontworpen voor heren en biedt voldoende ruimte voor al je essentiële items.

Met een breedte van 7.5 cm, een hoogte van 9.5 cm en een diepte van 1 cm, heeft deze portemonnee de ideale afmetingen om in je broekzak of tas te passen. Het gebruik van hoogwaardig leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en langdurig gebruiksgemak.

De Card Wallet Longreach 6 cards is voorzien van een handige ritssluiting, waardoor je geld en kaarten veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt deze portemonnee ruimte voor muntgeld, zodat je al je benodigdheden op één plek kunt bewaren.

Met het merk Cowboysbag weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze portemonnee is chestnut, wat zorgt voor een tijdloze en veelzijdige uitstraling. De productcode van deze portemonnee is 3215, waardoor je gemakkelijk het juiste model kunt vinden.

Al met al is de Card Wallet Longreach 6 cards van Cowboysbag de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle portemonnee. Met voldoende ruimte voor al je kaarten, geld en muntgeld, en gemaakt van hoogwaardig leer, zal deze portemonnee je niet teleurstellen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies