Herschel Supply Co.

Roy Coin RFID Peacoat

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11.2 cm
Diepte 1.9 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.9 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Peacoat
Merk product code 10766
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True

Op zoek naar een stijlvolle en functionele portemonnee? Dan is de Roy Coin RFID van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Deze bi-fold portemonnee is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Met een breedte van 11.2 cm, een hoogte van 8.9 cm en een diepte van 1.9 cm is deze portemonnee compact genoeg om in je zak te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials. De polyester constructie zorgt voor duurzaamheid en de zwarte kleur hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

De Roy Coin RFID is voorzien van een handige ruimte voor briefgeld, zodat je bankbiljetten veilig kunt opbergen. Daarnaast is er ook een speciale ruimte voor muntgeld, zodat je altijd wat kleingeld bij de hand hebt. Geen gedoe meer met losse munten in je zakken!

Met het merk Herschel Supply Co. weet je dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De portemonnee heeft de kleurnaam "Peacoat" en de productcode 10766, waardoor het gemakkelijk te identificeren is. Bovendien is de Roy Coin RFID uitgerust met RFID-bescherming, waardoor je persoonlijke gegevens veilig zijn tegen ongewenste scans.

Kortom, de Roy Coin RFID is de ideale portemonnee voor volwassenen die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, functionaliteit en veiligheid. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies