Secrid

Moneyband tire

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 2.5 cm
Materiaal Polycarbonaat
Merk Secrid
Merk kleurnaam tire
Size info Het betreft alleen de band

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische manier om je geld en pasjes veilig te bewaren? Dan is de Moneyband van Secrid de perfecte keuze voor jou. Deze Moneyband behoort tot de categorie Moneybands en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

De Moneyband heeft een breedte van 6.5 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 2.5 cm. Het materiaal waarvan deze Moneyband is gemaakt, is polycarbonaat. Dit zorgt voor een duurzame en stevige constructie, zodat je erop kunt vertrouwen dat je waardevolle spullen goed beschermd zijn.

Secrid is het merk achter deze geweldige Moneyband. Ze staan bekend om hun hoogwaardige producten en innovatieve ontwerpen. De kleur van deze Moneyband is tire, wat een stoere en trendy uitstraling geeft.

Het belangrijkste om te weten is dat deze Moneyband alleen de band betreft. Het is een handige accessoire die je kunt combineren met je favoriete portemonnee of pasjeshouder. Zo kun je gemakkelijk je geld en pasjes bij elkaar houden en ze snel en eenvoudig tevoorschijn halen wanneer je ze nodig hebt.

Met de Moneyband van Secrid ben je niet alleen praktisch georganiseerd, maar loop je er ook nog eens stijlvol bij. Bestel vandaag nog jouw Moneyband en ervaar het gemak en de kwaliteit zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies