Herschel Supply Co.

Hank RFID Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11.2 cm
Diepte 1.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8.9 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black
Merk product code 10368
Ruimte voor briefgeld True
Type sluiting Geen sluiting

Maak kennis met de Hank RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co., een must-have accessoire voor volwassenen. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie "Pasjes portemonnees" en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele portemonnee.

De Hank RFID pasjeshouder heeft een breedte van 11.2 cm, een diepte van 1.3 cm en een hoogte van 8.9 cm. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke broekzak of tas, waardoor je altijd je belangrijkste pasjes en briefgeld bij de hand hebt.

Deze pasjeshouder is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal en is voorzien van zwarte hardware, wat zorgt voor een moderne en trendy uitstraling. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in dit product.

Met de Hank RFID pasjeshouder hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je pasjes. Dankzij de RFID-bescherming worden je pasjes beschermd tegen ongewenst uitlezen en skimmen. Daarnaast biedt deze pasjeshouder voldoende ruimte voor al je pasjes en zelfs briefgeld.

Wat deze pasjeshouder uniek maakt, is het ontbreken van een sluiting. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk bij je pasjes en briefgeld, zonder gedoe met knopjes of ritsen. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de focus volledig ligt op functionaliteit en gebruiksgemak.

Ben jij op zoek naar een praktische en stijlvolle pasjeshouder? Dan is de Hank RFID pasjeshouder van Herschel Supply Co. de perfecte keuze voor jou. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de kwaliteit die deze pasjeshouder te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies