Mywalit

Zip Around Fan Creditcard Holder Seascape

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 8 cm
Materiaal Leer
Merk Mywalit
Merk kleurnaam Seascape
Merk product code 328
Type sluiting Ritssluiting

Ben je op zoek naar een handige en stijlvolle manier om je creditcards georganiseerd te houden? Dan is de Zip Around Fan Creditcard Holder van Mywalit precies wat je nodig hebt. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportemonnees en is perfect voor volwassenen.

Met een breedte van 11 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 8 cm is deze creditcardhouder compact genoeg om in je tas of zak te passen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je belangrijke kaarten. Het materiaal is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor de portemonnee niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

De Zip Around Fan Creditcard Holder is ontworpen door het bekende merk Mywalit en heeft de kleurnaam "Seascape". Deze kleur geeft de portemonnee een frisse en moderne uitstraling. De productcode van deze specifieke portemonnee is 328, wat betekent dat je een uniek en authentiek item in handen hebt.

Wat deze creditcardhouder echt onderscheidt, is de handige ritssluiting. Hiermee kun je je kaarten veilig opbergen en voorkom je dat ze eruit vallen. Geen gedoe meer met losse kaarten die door je tas slingeren!

Al met al is de Zip Around Fan Creditcard Holder van Mywalit een must-have accessoire voor iedereen die op zoek is naar een praktische en trendy manier om creditcards bij de hand te houden. Bestel vandaag nog en geniet van de functionaliteit en stijl die deze portemonnee te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies