Secrid

Slimwallet Diamond black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam black
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect past bij je moderne levensstijl? Dan is de Slimwallet Diamond van Secrid de ideale keuze voor jou. Deze pasjeshouder behoort tot de categorie "Pasjes portemonnees" en is ontworpen voor volwassenen.

Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.6 cm en een hoogte van 10.2 cm, heeft deze portemonnee de perfecte afmetingen om in je broekzak of tas te passen. Het zwarte hardware en de zwarte kleurnaam geven een elegante uitstraling aan deze portemonnee.

Wat deze portemonnee echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. Gemaakt van aluminium en leer, biedt de Slimwallet Diamond duurzaamheid en een luxe uitstraling. Het merk Secrid staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op.

Met een vouwsluiting en ruimte voor briefgeld, biedt deze portemonnee niet alleen voldoende opbergruimte voor je pasjes, maar ook voor je contant geld. De Slimwallet-serie staat bekend om zijn slimme ontwerp en functionaliteit, en deze portemonnee is daar een perfect voorbeeld van.

Als je op zoek bent naar een portemonnee die zowel praktisch als stijlvol is, dan is de Slimwallet Diamond van Secrid de juiste keuze voor jou. Bestel nu en geniet van het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies