Secrid

Slimwallet Rango brown brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.8 cm
Diepte 1.6 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Leer, Aluminium
Merk Secrid
Merk kleurnaam brown brown
Opberg opties 3 open binnenvakken
Ruimte voor briefgeld True
Serie Slimwallet
Type sluiting Vouwsluiting

De Slimwallet Rango is een pasjes portemonnee die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische manier om hun pasjes en geld op te bergen. Met een breedte van 6.8 cm, een diepte van 1.6 cm en een hoogte van 10.2 cm, is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas of broekzak te passen.

Gemaakt van hoogwaardig leer en aluminium, straalt de Slimwallet Rango kwaliteit en duurzaamheid uit. Het merk Secrid staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. De kleur hardware is zwart, wat een moderne en elegante uitstraling geeft.

Met 3 open binnenvakken biedt deze portemonnee voldoende opbergmogelijkheden voor al je pasjes en andere benodigdheden. Daarnaast heeft de Slimwallet Rango ook ruimte voor briefgeld, waardoor je al je essentials op één plek kunt bewaren.

De Slimwallet Rango maakt deel uit van de Slimwallet serie en heeft een handige vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat je pasjes veilig opgeborgen blijven en voorkomt dat ze per ongeluk uit je portemonnee vallen.

Met zijn bruine kleur en het merk kleurnaam "brown brown" heeft de Slimwallet Rango een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit, deze portemonnee past perfect bij elke gelegenheid.

Als je op zoek bent naar een pasjes portemonnee die zowel functioneel als stijlvol is, dan is de Slimwallet Rango van Secrid de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies