Secrid

Twinwallet Saffiano Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zwart
Materiaal Aluminium, Leer
Merk Secrid
Merk kleurnaam Brown
Ruimte voor briefgeld True
Serie Twinwallet
Type sluiting Druksluiting

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Twinwallet Saffiano van Secrid perfect voor jou. Deze pasjes portemonnee is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een compacte en functionele oplossing voor het opbergen van hun pasjes en briefgeld.

De Twinwallet Saffiano heeft een breedte van 7 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10.2 cm, waardoor hij gemakkelijk in je broekzak of tas past. Het aluminium en leer materiaal zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en bescherming van je pasjes.

Met de zwarte kleur hardware en de bruine kleurnaam van het merk, straalt deze portemonnee klasse en elegantie uit. De Twinwallet Saffiano is onderdeel van de populaire Twinwallet serie van Secrid, bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en innovatieve ontwerpen.

Deze pasjes portemonnee is voorzien van een handige druksluiting, waardoor je pasjes en briefgeld veilig opgeborgen zijn. Daarnaast biedt de Twinwallet Saffiano voldoende ruimte voor briefgeld, zodat je al je belangrijke documenten en geld op één plek kunt bewaren.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe portemonnee voor jezelf of een uniek cadeau wilt geven, de Twinwallet Saffiano van Secrid is een uitstekende keuze. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en kwaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies