FMME

Wallet Small Croco brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 12 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 8 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Leer
Merk FMME
Merk kleurnaam brown
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een compacte portemonnee die perfect in je tas past? Dan is de Wallet Small Croco van FMME precies wat je nodig hebt. Deze stijlvolle ritsportemonnee is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig leer. Met zijn afmetingen van 12 cm breed, 8 cm hoog en 2 cm diep, is hij klein genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je essentials.

De Wallet Small Croco is voorzien van een goudkleurige ritssluiting, die niet alleen functioneel is, maar ook een trendy touch aan de portemonnee geeft. Het interieur is slim ingedeeld met een binnenvak met ritssluiting, waarin je veilig je muntgeld kunt bewaren. Daarnaast is er ook ruimte voor briefgeld, zodat je al je belangrijke papieren en geld op één plek kunt bewaren.

De bruine kleur van de Wallet Small Croco is tijdloos en past bij elke outfit. Of je nu een casual jeans draagt of een elegante jurk, deze portemonnee voegt altijd een vleugje stijl toe aan je look. Bovendien is het FMME-merk synoniem met kwaliteit en vakmanschap, dus je kunt erop vertrouwen dat deze portemonnee lang meegaat.

Met de Wallet Small Croco hoef je nooit meer te zoeken naar je geld of pasjes. Deze handige ritsportemonnee biedt niet alleen voldoende opbergruimte, maar zorgt er ook voor dat je alles georganiseerd kunt houden. Bestel vandaag nog jouw Wallet Small Croco en geniet van het gemak en de stijl die deze portemonnee te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies