Herschel Supply Co.

Quarry RFID Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 11 cm
Diepte 1 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Polyester
Merk Herschel Supply Co.
Merk kleurnaam Black
Merk product code 11172
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Type sluiting Ritssluiting

De Quarry RFID is een stijlvolle ritsportemonnee van het merk Herschel Supply Co. Deze portemonnee is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en trendy accessoire. Met een breedte van 11 cm, een diepte van 1 cm en een hoogte van 10 cm, heeft deze portemonnee de ideale afmetingen om al je benodigdheden mee te nemen.

De Quarry RFID is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur. De goudkleurige hardware geeft een luxe uitstraling aan deze portemonnee. Het zwarte kleurnaam van het merk voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel.

Met een ritssluiting als type sluiting, biedt deze portemonnee optimale veiligheid voor je waardevolle spullen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld, waardoor je al je geld georganiseerd kunt bewaren.

De Quarry RFID is niet alleen functioneel, maar ook modieus. Het merk Herschel Supply Co. staat bekend om zijn trendy en eigentijdse ontwerpen, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Of je nu naar je werk gaat of een avondje uit, met de Quarry RFID maak je zeker een statement.

Kortom, de Quarry RFID is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle ritsportemonnee. Met zijn duurzame materiaal, goudkleurige hardware en ruime opbergmogelijkheden, is deze portemonnee een must-have accessoire voor elke fashion-forward individu.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies