MATT NAT

Central Purity Wallet Truffle

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 20.3 cm
Diepte 2.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.2 cm
Materiaal Polyvinylbutyral
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Truffle
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Central Purity Wallet van Matt Nat een absolute must-have! Deze trendy ritsportemonnee is speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar een combinatie van functionaliteit en fashion.

Met een breedte van 20.3 cm, een diepte van 2.5 cm en een hoogte van 10.2 cm biedt deze portemonnee voldoende ruimte voor al jouw essentials. Of je nu je geld, pasjes of andere waardevolle spullen wilt opbergen, de Central Purity Wallet heeft genoeg vakjes en compartimenten om alles georganiseerd te houden.

Deze portemonnee is gemaakt van hoogwaardig polyvinylbutyral materiaal, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het merk Matt Nat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Central Purity Wallet is daar geen uitzondering op. Met de ritssluiting blijven al jouw spullen veilig opgeborgen, zodat je zonder zorgen op pad kunt gaan.

De Central Purity Wallet is verkrijgbaar in de kleur "Truffle", wat perfect past bij elke outfit en elke gelegenheid. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje gaat shoppen, deze portemonnee voegt een vleugje stijl toe aan elke look.

Wacht niet langer en voeg de Central Purity Wallet toe aan jouw collectie! Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van fashion en functionaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies