MATT NAT

Rue Purity Wallet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 6.5 cm
Diepte 2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 10 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal RPET
Materiaal binnenkant Gerecycled Nylon
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Black
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Purity
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle en praktische portemonnee? Dan is de Rue Purity Wallet van Matt Nat de perfecte keuze voor jou. Deze portemonnee behoort tot de categorie Ritsportemonnees en is speciaal ontworpen voor dames.

De Rue Purity Wallet is gemaakt van duurzaam RPET-materiaal, wat betekent dat het gerecycled is en bijdraagt aan een beter milieu. Het materiaal binnenin de portemonnee is gemaakt van gerecycled nylon, waardoor je niet alleen een fashion statement maakt, maar ook een bewuste keuze voor duurzaamheid.

Met een breedte van 6.5 cm, een diepte van 2 cm en een hoogte van 10 cm, heeft deze portemonnee de perfecte afmetingen om al je benodigdheden mee te nemen zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De zilverkleurige hardware voegt een vleugje elegantie toe aan het ontwerp.

De Rue Purity Wallet heeft een handige ritssluiting, waardoor je al je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Of je nu briefgeld, muntgeld of andere kleine items wilt meenemen, deze portemonnee biedt voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt.

De Purity-serie van Matt Nat staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en hoogwaardige kwaliteit. De zwarte kleur van deze portemonnee voegt een vleugje elegantie en veelzijdigheid toe aan je outfit, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid.

Maak een statement met de Rue Purity Wallet van Matt Nat en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid. Bestel vandaag nog en maak van deze portemonnee jouw nieuwe favoriete accessoire!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies