MATT NAT

Vera SM Arbor Wallet Pecan

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 14 cm
Diepte 3.8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10.2 cm
Kleur hardware Zilverkleurig
Materiaal Vegan Kunstleer
Merk Matt Nat
Merk kleurnaam Pecan
Ruimte voor briefgeld True
Ruimte voor muntgeld True
Serie Arbor
Type sluiting Ritssluiting

Op zoek naar een stijlvolle portemonnee die perfect bij jouw outfit past? Dan is de Vera SM Arbor Wallet van Matt Nat een absolute must-have! Deze trendy ritsportemonnee is speciaal ontworpen voor dames en biedt een ruime opbergruimte voor al jouw essentials.

Met een breedte van 14 cm, een diepte van 3.8 cm en een hoogte van 10.2 cm is deze portemonnee compact genoeg om in elke tas te passen, maar groot genoeg om al jouw benodigdheden mee te nemen. De ritssluiting zorgt ervoor dat alles veilig opgeborgen blijft, terwijl de zilverkleurige hardware een vleugje elegantie toevoegt aan het geheel.

Wat deze portemonnee extra bijzonder maakt, is het gebruik van vegan kunstleer. Matt Nat staat bekend om hun ethische en duurzame aanpak, en deze portemonnee is daar geen uitzondering op. Het materiaal voelt niet alleen zacht en soepel aan, maar is ook nog eens diervriendelijk.

De Vera SM Arbor Wallet is onderdeel van de Arbor serie, wat betekent dat het ontwerp geïnspireerd is door de natuur. De kleur, genaamd "Pecan", straalt warmte en elegantie uit en past perfect bij elke stijl. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf helemaal hebt opgedoft voor een avondje uit, deze portemonnee maakt jouw look compleet.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze portemonnee ook nog eens ruimte voor zowel briefgeld als muntgeld. Geen gedoe meer met losse munten of opgevouwen bankbiljetten. Alles past netjes georganiseerd in deze praktische en trendy portemonnee.

Ben jij klaar om jouw accessoirecollectie naar een hoger niveau te tillen? Bestel dan nu de Vera SM Arbor Wallet van Matt Nat en geniet van stijl, functionaliteit en duurzaamheid in één!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies