Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Still Nordic portemonnees

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Still Nordic portemonnees

Het Scandinavische merk Still Nordic maakt sinds 2013 de mooiste, tijdloze en vooral functionele lederen producten. Het merk staat bekend om de authenticiteit, die gecombineerd wordt met moderniteit. De tassen en portemonnees zijn goed te betalen en daarbij ook nog eens duurzaam in gebruik. Het merk straalt de Scandinavische levensstijl uit.
 

Still Nordic portemonnees

De portemonnees van Still Nordic zijn een perfecte toevoeging op de tassen. De portemonnees van Still Nordic zijn allemaal zip arounds. Er zijn twee verschillende modellen in verschillende maten. Op zoek naar een klein model. Dan is de Evi Small Wallet wat voor jou. Deze portemonnee biedt twee vakken voor pasjes, een ritsvakje voor muntgeld en twee steekvakken. Liever iets meer ruimte? Dan biedt de Evi Wallet uitkomst.
 

Bestel je Still Nordic portemonnee online

Bestel je favoriete portemonnee van Still Nordic online via The Little Green Bag. De portemonnee wordt direct voor je ingepakt en verzonden. Zo heb jij er zo snel mogelijk plezier van. Boven de € 49,95 profiteer je van gratis verzending.

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.