Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Walter Wallet portemonnees

You are 3 steps away from finding the perfect wallet
I WANT
1
I NEED
2
I AM
3

Walter Wallet portemonnees

Walter Wallet staat bekend om de praktische pasjeshouders. Het ontwerp is niet alleen origineel, maar beschermt je pasjes ook nog eens goed. Na onderzoek gedaan te hebben, kwamen de designers tot de conclusie dat er ruimte moest zijn voor zeven pasjes. Bovendien moest het exemplaar licht en dun zijn. De Walter Wallet weegt namelijk maar 68 gram! Het materiaal dat gebruikt is, is gerecycled plastic. Zo is de portemonnee dus ook nog eens duurzaam! Kies uit een van de zes kleuren!
 

De Walter Wallet Aluminium

Na het succes van de Walter Wallet kwam de Walter Wallet Aluminium op de markt. Wat dit model uniek maakt, is dat het is voorzien van RFID-cardprotection. Zo zijn jouw pasjes beschermd tegen skimmen, ideaal! Zo kan er namelijk niet zomaar geld van jouw pasjes af worden gehaald door het pasje te scannen.
 

Bestel je Walter Wallet online

The Little Green Bag is een officieel verkooppunt van Walter Wallets, waardoor je er dus zeker van bent dat je een origineel product in handen hebt. Bestel je Walter Wallet eenvoudig online in onze webshop, of kom naar één van onze winkels! Wanneer je jouw order online bestelt, gaan wij hier direct mee aan de slag, zodat je het product vrijwel altijd de volgende dag al in huis hebt. Bovendien profiteer je bij ons boven de € 49,95 van gratis verzending!