Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Pride Soul

Pride Soul

Geen resultaat


Helaas, er zijn geen producten gevonden bij de gekozen filters.
Pas de filters aan of neem contact met ons op zodat wij je een passend advies kunnen geven.Pride Soul

Het stoere uiterlijk van de tassen van Pride & Soul zie je vooral terug in het wat ruigere design met grote gespen en brede schouderbanden. Ook het leer zelf is wat robuuster, waardoor er een heel uniek, maar stijlvol ontwerp ontstaat. Daarmee wil je toch gezien worden? De tassen van leer en suède zijn uitgevoerd in stoere kleuren, waaronder zwart, donkerbruin en marineblauw. Zelfs rood, groen en okergeel kom je in deze aardse collectie tegen.

De Pride & Soul collectie is geïnspireerd op de motorrijders stijl van de jaren '40 en '50, één van de meest fascinerende periodes waarin de klassieke motorfiets 'look' was geboren. De naam Pride & Soul staat voor het gebruik van authentiek leer dat in nauw verband staat met die motorfiets stijl.

Kenmerkend voor Pride & Soul is de ambachtelijke wijze waarop de tassen vervaardigd worden, duurzaamheid en de sterke herkenbare identiteit. Het ontwerp, de gebruikte materialen en kleuren geven de tassen een klassieke en iconische uitstraling. De leren aktetassen, schoudertassen voor heren, backpack en messenger bags van Pride & Soul zijn geschikt voor zowel de zakelijke gebruiker als in de vrije tijd.

  • Gratis cadeau! Lees hier de voorwaarden
  • Spaar Baggies en krijg € 15,- korting.