Cowboysbelt Kids

Kids Belt 308042 white

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 3 cm
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Merk Cowboysbelt Kids
Merk kleurnaam white
Merk product code 308042
Stijl Stoer

Ben je op zoek naar een stoere riem voor je kind? Dan is de Kids Belt 308042 van Cowboysbelt Kids perfect voor jou! Deze riem heeft een breedte van 3 cm en is gemaakt van hoogwaardig leer. Het merk Cowboysbelt Kids staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze riem is daar geen uitzondering op. De riem heeft een stoere uitstraling en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met de merkkleur "white" en de productcode 308042 is deze riem een echte eyecatcher.

De Kids Belt 308042 is ideaal voor kinderen die houden van een stoere stijl. Het leer zorgt voor duurzaamheid en geeft de riem een robuuste uitstraling. Of je kind nu een spijkerbroek draagt of een jurkje, deze riem voegt net dat beetje extra toe aan elke outfit. De riem is geschikt voor zowel jongens als meisjes en past bij elke gelegenheid.

Met een breedte van 3 cm is deze riem comfortabel om te dragen en past hij gemakkelijk door de lussen van de meeste broeken. De riem is gemaakt van leer, wat zorgt voor een lange levensduur. Cowboysbelt Kids staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap, dus je kunt erop vertrouwen dat deze riem lang meegaat.

De Kids Belt 308042 is een must-have accessoire voor stoere kinderen. Het merk Cowboysbelt Kids staat garant voor kwaliteit en de riem is ontworpen met oog voor detail. Met de merkkleur "white" en de productcode 308042 is deze riem uniek en onderscheidend. Bestel nu en geef je kind een stoere look met deze geweldige riem!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies